Disclaimer

F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and all other official trade marks related to the FIA Formula One World Championship are trade marks belonging to Formula One Licensing BV, a Formula One group company.

F1esports.nl is in geen enkel geval betrokken of werkt samen met de bovenstaande partijen. F1esports.nl is een op zich zelf staande league en nieuwswebsites. Als je een account aanmaakt op F1esports.nl betekent dat niet dat je bij de officiële F1 Esports series bent ingeschreven of je hiervoor kan kwalificeren.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan F1esports.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en inhoud van deze site. F1esports.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of de (on)bereikbaarheid van de site.

Bewering en meningen geuit in artikelen op deze sites, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de webmaster of eigenaar van de site. F1esports.nl kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Links naar andere websites

Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. F1esports.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyrights en algemene voorwaarden van de website die u bezoekt.

Adverteren

Wilt u een banner op onze site of adverteren? Neem dan contact met ons op. Ook voor het eventueel gebruiken van (nieuws)berichten en/of informatie van deze site kunt u op deze manier contact met ons opnemen.