Over F1 Esports.nl

Wie zijn wij?

Waar staan we voor?

Wij staan voor een eerlijke Formule 1 Esports competitie. De afgelopen jaren is de Esport in opkomst geraakt en wij willen coureurs samenbrengen en te laten genieten van een professionele Formule 1 Esports competitie. Dat doen we door alle coureurs hun race op te laten nemen en een FIA aan te wijzen die incidenten op de baan zal beoordelen.

Uit ervaring weten wij hoe leuk het online racen tegen vrienden en rivalen kan zijn. Er zijn veel verschillende competities waar je aan mee kan doen. Wij onderscheiden ons door ook veel aandacht te geven aan de coureurs met leuke content. Racen voor de eer is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als er ook nog wat te winnen valt. Daarom werken we samen wat sponsors die ervoor zorgen dat er niet alleen om de eer gestreden wordt, maar ook om prijzen.

Wat is onze missie?

Een eerlijke en professionele Esports competitie voor liefhebbers van Formule 1.

Wat willen we bereiken?

Wij willen een toonaangevende competitie zijn op het gebied van Esports. Door diverse samenwerkingsverbanden aan te gaan willen wij de deelnemers ook iets terug geven. De deelnemers zijn het hart van de organisatie.

Uit wie bestaat het team?

Bij F1 Esports.nl werken uitsluitend mensen die ervaring hebben in de Esport wereld. Ze hebben allemaal meegedaan een verschillende online racing leagues. Op die manier hebben wij een goed beeld van wat de coureurs graag zien en hoe wij dat kunnen bereiken.

Interesse om zaken te doen? Mail dan naar: info@f1esports.nl

Livestream

F1esports.nl

VOLG ONS OP YOUTUBE